Logo

Vragen of meer informatie? Bel ons op 020 565 9348

Wat voor u van belang is

Wat voor u van belang is

Goed om te weten

Zijn we hieronder wat vergeten? Mist u nog een belangrijk onderwerp? Laat het ons weten en we nemen per ommegaande contact met u op.

Uitstekende kwaliteit
Wilt u uw cliënten de allerbeste woon- en zorgfaciliteiten bieden? De facilitaire diensten van Eurest Services voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze medewerkers zetten zich elke dag weer persoonlijk in om u en uw cliënten de beste kwaliteit te leveren. Ons kwaliteitssysteem is ISO 9001:2008- en ISO 14001:2004-gecertificeerd en geïntegreerd met HACCP, ARBO en milieueisen. Wij werken continu aan verbetering van onze dienstverlening en wij zien uw mening, suggesties en klachten als waardevolle input voor ons kwaliteitsmanagementsysteem.

Echt Gastvrij
Gastvrijheid zit in onze genen. De tevredenheid van uw cliënten is belangrijk, voor u én voor ons. Onze medewerkers krijgen intensieve trainingen in de omgang met cliënten en dat merkt u aan alles. Van kantinemedewerker tot receptionist, onze medewerkers zetten alles op alles om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van uw cliënten. Voordat wij voor u aan de slag gaan, onderzoeken wij wat de wensen van uw cliënten zijn. En wij blijven de tevredenheid monitoren als wij eenmaal voor u aan het werk zijn.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft een vaste plaats in onze bedrijfsvoering. Die keuze maken we uit overtuiging: toekijken vanaf de zijlijn is geen optie. Duurzaamheid is een voorwaarde voor een goede en gezonde bedrijfsvoering. Vanuit die overtuiging werken wij volgens een ambitieus maar realistisch MVO-beleid. Een belangrijk onderdeel daarvan is bewustwording: onder het motto ‘Verduurzamen begint bij jezelf!’ leveren onze medewerkers een continue bijdrage aan een milieuvriendelijke en duurzame bedrijfsvoering. MVO gaat in onze visie verder dan milieuvriendelijk ondernemen. Zo reserveren wij bijvoorbeeld opleidings- en arbeidsplaatsen voor mensen die door een fysieke of geestelijke beperking een achterstand hebben in de maatschappij.

Efficiënt
Bij Eurest Services krijgt u niet te maken met verschillende bv’s voor uw facilitaire behoeften. Wij houden het overzichtelijk voor u. Met één team en één aanspreekpunt bieden wij u en uw organisatie een echte geïntegreerde dienstverlening. Daarnaast werken wij met multi-inzetbare medewerkers die op verschillende plaatsen in uw organisatie hun werk kunnen doen. De voordelen voor uw organisatie zijn legio: u profiteert onder meer van lagere overhead, grotere efficiency en aanmerkelijke kostenbesparingen.

Samen
Goede facilitaire diensten zijn essentieel voor de ondersteuning van alle activiteiten van uw organisatie. De keuze voor een facilitaire dienstverlener is dan ook een belangrijke beslissing. Eurest Services begrijpt hoe belangrijk geïntegreerde services voor uw organisatie zijn en hecht veel waarde aan een goede samenwerking en een gestructureerde, soepele integratie. Onze teams werken nauw samen met u en uw teams om te komen tot een optimale, breed gedragen oplossing voor al uw facilitaire behoeften.

Bereid te investeren
Als u kiest voor een facilitaire dienstverlener, dan kiest u voor een langdurig partnerschap. Wij geloven in wederzijds vertrouwen en respect – en dat zijn geen loze woorden. In tijden van bezuinigingen is het soms lastig om investeringen te doen, zelfs als deze broodnodig zijn. Als gezonde, beursgenoteerde onderneming zijn wij in staat en bereid om investeringen te doen die bijdragen aan de gezonde bedrijfsvoering van onze partners.

Betrokken medewerkers
Onze medewerkers vormen het kloppend hart van onze onderneming. Wij stimuleren en ondersteunen hen voortdurend bij de groei en ontwikkeling van hun talenten. Naast vakinhoudelijke trainingen besteden wij veel aandacht aan de klantvriendelijkheid en gastvrijheid van onze medewerkers. Dit essentiële onderdeel van onze strategie maakt dat Eurest Services een toonaangevende positie heeft binnen de facilitaire dienstverlening. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daar hebben we de beste medewerkers voor nodig – en daar zorgen wij voor.

Uitstekende service
Wij willen u en uw cliënten de best mogelijk service leveren. Maar dan moeten wij wel weten wat u nodig hebt. Daarom gaan wij altijd met u in gesprek over uw eisen en wensen, de uitdagingen waar uw organisatie voor staat en – vooral – de behoeften van uw cliënten. Op deze manier leren wij uw organisatie zo goed mogelijk kennen. Het resultaat: geïntegreerde facilitaire dienstverlening die past binnen uw organisatie en die zorgt voor tevreden cliënten. En daar houdt het niet bij op: wij meten voortdurend de tevredenheid van uw cliënten en passen onze dienstverlening snel aan wanneer dat nodig is.

Eerlijke prijs
Dankzij een wereldwijde inkoopkracht, een gestroomlijnd personeelsbeleid en een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij onze facilitaire diensten aanbieden tegen reële, concurrerende tarieven. Bovendien hebt u bij ons één aanspreekpunt voor alle facilitaire diensten. U hoeft dus geen contacten te onderhouden met meerdere bv’s en meerdere contactpersonen. Het voordeel? Minder overhead, minder administratie en daardoor nog lagere kosten.

 

Het bewijs dat het kan!

Aanvullen...

 • Exploitatie van de faciliteiten van uw organisatie
 • Thema-avonden en welzijnsactiviteiten
 • Pluspakket

Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zorg & welzijn, lees dan onze brochure.

Relevante onderwerpen Bekijk alles

 • Wat voor u van belang is

  Wat voor u van belang is

  Goed om te weten Zijn we hie...

  Lees meer

 • Wie zijn wij

  Wie zijn wij

  Zoekt u een betrouwbare partner ...

  Lees meer

 • Wat doen wij

  Wat doen wij

  Veranderingen in het zorgstelsel...

  Lees meer

 • Aanvullende service

  Aanvullende service

  Bij Eurest Services zijn we ijze...

  Lees meer

Contact

Wilt u kennismaken met onze gastvrije organisatie? U kunt ons vinden op het onderstaande adres:

Bezoekadres

Laarderhoogtweg 11, 1101DZ Amsterdam

Postadres

Postbus 22875, 1100DJ Amsterdam

T: 020 565 9348
E: info@eurest.nl

©2018 Eurest Services Zorg & Welzijn / Alle rechten voorbehouden / Algemene voorwaarden / Privacy Policy