Logo

Vragen of meer informatie? Bel ons op 020 565 9348

Partners

Partners

Eurest Services wil maximaal gemak en transparantie bieden. Niet alleen voor uw cliënten en medewerkers, maar ook voor uw organisatie.

Eén aanspreekpunt, geïntegreerde diensten
Veel facilitaire dienstverleners werken met een groot aantal verschillende bv’s voor de verschillende diensten, die opereren onder één moederorganisatie. De kracht van Eurest Services is dat wij de totale dienstverlening in eigen beheer hebben. Zo hebt u altijd één aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken. U ontvangt één centrale factuur. Het resultaat: minder overhead, grotere efficiency en aanmerkelijke kostenbesparingen. En het allerbelangrijkste: u kunt zich volledig op uw kernactiviteiten richten.

Gespecialiseerde partners
Voor een aantal specifieke diensten werken wij samen met gespecialiseerde partners. Deze zijn zeer zorgvuldig geselecteerd en worden gezien als vooraanstaande specialisten in hun vakgebied. Bovendien voldoen zij aan de hoogste kwaliteitscertificeringen binnen hun branche.

Onze partners opereren volledig onder de vlag van Eurest Services. Voor u en uw organisatie geldt dus nog steeds complete transparantie: één aanspreekpunt, één centrale factuur.

Hieronder ziet u een overzicht van de diensten die wij in samenwerking met onze partners verzorgen.

Beveiliging
Iedereen moet veilig kunnen wonen, werken en leven. In ziekenhuizen en andere zorginstellingen, in het openbaar vervoer, in winkelcentra, op luchthavens. Vanuit deze filosofie leveren wij samen met onze partner beveiliging op die plaatsen waar de veiligheid extra aandacht vereist. Zo nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Afvalverwerking
Wij bieden afvalverwerking voor elke situatie, waaronder ziekenhuizen en andere medische instellingen. Onze partner beschikt over al het benodigde materieel en gaat uiterst zorgvuldig om met biologisch en chemisch afval. Uiteraard verzorgen zij ook de afhandeling van uw reguliere afval.

Sanitaire hygiëne, disposables etc.
Onze partner levert alle benodigdheden en diensten op het gebied van sanitaire hygiëne, bedrijfskleding, linnengoed, schoonloopmatten en wegwerpmaterialen. Nog een manier waarop wij uw bedrijf ondersteunen bij het creëren van een effectievere werkomgeving.

Textielverzorging
In samenwerking met onze partner leveren wij een full-service dienstverlening op het gebied van textielverzorging voor de intra- en extramurale gezondheidszorg.

Gevelonderhoud en glasbewassing
Onze vakmensen wassen uw ramen, reinigen gevels en verwijderen graffiti. Door jarenlange ervaring en continue opleiding en innovatie is onze partner al tientallen jaren toonaangevend in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Het bewijs dat het kan!

Steamplicity

 • Lekker en gezond
 • Besparing in ruimte, energie en kosten
 • Wereldwijde formule

Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zorg & welzijn, lees dan onze brochure.

Relevante onderwerpen Bekijk alles

 • Wat voor u van belang is

  Wat voor u van belang is

  Goed om te weten Zijn we hie...

  Lees meer

 • Wie zijn wij

  Wie zijn wij

  Zoekt u een betrouwbare partner ...

  Lees meer

 • Wat doen wij

  Wat doen wij

  Veranderingen in het zorgstelsel...

  Lees meer

 • Aanvullende service

  Aanvullende service

  Bij Eurest Services zijn we ijze...

  Lees meer

Contact

Wilt u kennismaken met onze gastvrije organisatie? U kunt ons vinden op het onderstaande adres:

Bezoekadres

Laarderhoogtweg 11, 1101DZ Amsterdam

Postadres

Postbus 22875, 1100DJ Amsterdam

T: 020 565 9348
E: info@eurest.nl

©2018 Eurest Services Zorg & Welzijn / Alle rechten voorbehouden / Algemene voorwaarden / Privacy Policy