Logo

Vragen of meer informatie? Bel ons op 020 565 9348

Schoonmaken

Schoonmaken

Schoonhouden door Eurest Services

Optimale hygiëne is van levensbelang in een zorginstelling. Eurest Services zorgt voor een schone en gezonde zorg-, leef- en werkomgeving voor al uw cliënten en medewerkers.
Schoonhouden is ons vak
Een vak dat wij zeer serieus nemen. Onze schoonmaakservices zijn gecertificeerd volgens de- ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), OHSAS 18001 (veiligheidsmanagement) en ISO 14001 (milieu) en het OSB keurmerk - en worden gekenmerkt door een zeer professionele aanpak. Al onze medewerkers werken volgens de strenge Gedragscode van Compass Group, het moederbedrijf van Eurest Services.

Wij houden altijd oog voor de menselijke kant. Onze medewerkers zijn speciaal getraind voor schoonmaakwerk in zorginstellingen. Zij weten hoe belangrijk persoonlijk contact is voor uw cliënten en besteden hier extra aandacht aan.

Moderne schoonmaakmethodes
Eurest Services werkt met echte specialistenteams als het gaat om schoonmaken en -houden. Met de successen van deze teams ontwikkelen we in snel tempo nieuwe diensten om u een nog beter resultaat te leveren.
Bij al onze activiteiten op het gebied van schoonhouden houden wij bovendien de marktontwikkelingen scherp in de gaten. Wij passen de laatste methodes en inzichten op het gebied van schoonhouden toe in uw organisatie.

Milieuvriendelijk en duurzaam
Wij werken zo duurzaam mogelijk. Zo zijn onze schoonmaakmiddelen 100% biologisch afbreekbaar. Waar mogelijk werken wij met microvezeldoekjes die het gebruik van schoonmaakmiddelen geheel overbodig maken.

Wij verzorgen onder meer de reguliere schoonmaak, specialistische taken en glasbewassing. Ook ongediertebestrijding en afvalverwerking behoren tot de mogelijkheden.

Schoonhouden door Eurest Services, hét bewijs dat het kan

Schoonmaakdiensten van Eurest Services

Reguliere schoonmaak
Eurest Services houdt uw zorgomgeving schoon. Onze gespecialiseerde medewerkers werken accuraat en besteden speciale aandacht aan de omgang met uw cliënten en medewerkers. U heeft er geen omkijken meer naar: het schoonhouden van uw locaties is bij Eurest Services in goede handen. Goede hygiëne is immers het beste visitekaartje van uw organisatie!

Glasbewassing
Bij Eurest Services kunt u rekenen op streeploos schone ramen.

Vloeronderhoud
Eurest Services is gespecialiseerd in het schoonhouden, beschermen en onderhouden van alle soorten vloeren. Met moderne technieken en goed getrainde medewerkers krijgen uw vloeren de verzorging die ze verdienen. Goed vloeronderhoud verlengt de levensduur en verhoogt de uitstraling van uw pand.

 • Ongediertebestrijding
  Overlast door ongedierte is helaas niet altijd te voorkomen. Als u last hebt van ongedierte in of om uw zorginstelling, wilt u daar uiteraard zo snel mogelijk van af. Eurest Services helpt u bij de bestrijding van alle soorten ongedierte.
 • Afvalverwerking
  Voor het schoonhouden van uw zorgomgeving is afvalverwerking essentieel. Wij helpen u hierbij. En daarbij denken wij aan het milieu: waar mogelijk scheiden wij het afval. Wij verwerken ook uw biologische, chemische en toxische afvalstoffen op een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke manier.

Het bewijs dat het kan!

Ondersteunen...

 • Receptieservice
 • Office Service Desk
 • Postkamer
 • Handymanservice

Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zorg & welzijn, lees dan onze brochure.

Relevante onderwerpen Bekijk alles

 • Wat voor u van belang is

  Wat voor u van belang is

  Goed om te weten Zijn we hie...

  Lees meer

 • Wie zijn wij

  Wie zijn wij

  Zoekt u een betrouwbare partner ...

  Lees meer

 • Wat doen wij

  Wat doen wij

  Veranderingen in het zorgstelsel...

  Lees meer

 • Aanvullende service

  Aanvullende service

  Bij Eurest Services zijn we ijze...

  Lees meer

Contact

Wilt u kennismaken met onze gastvrije organisatie? U kunt ons vinden op het onderstaande adres:

Bezoekadres

Laarderhoogtweg 11, 1101DZ Amsterdam

Postadres

Postbus 22875, 1100DJ Amsterdam

T: 020 565 9348
E: info@eurest.nl

©2018 Eurest Services Zorg & Welzijn / Alle rechten voorbehouden / Algemene voorwaarden / Privacy Policy