Logo

Vragen of meer informatie? Bel ons op 020 565 9348

Eten & drinken

Eten & drinken

Een passie voor gastvrijheid en kwaliteitsvoeding, dat is waar Eurest Services voor staat. Elke dag weer bereiden onze cateringmedewerkers honderden lekkere en gezonde maaltijden voor cliënten, bezoekers en medewerkers van zorginstellingen en ziekenhuizen, overal in Nederland.

Welkom! Hoe kunnen we u helpen?

Onze medewerkers weten wat echte gastvrijheid is. Wij doen wat we beloven! Problemen worden opgelost, met hulp van collega’s of door medewerkers zelf. We werken resultaatgericht, efficiënt en met passie. We zoeken actief naar nieuwe mogelijkheden om u nog beter van dienst te zijn en pakken deze met beide handen aan.

U mag het zeggen
Eurest Services biedt diverse oplossingen om te voorzien in de voedingsbehoeften van uw cliënten, bezoekers en medewerkers. Voordat wij voor u aan de slag gaan, gaan wij met u in gesprek over uw precieze wensen. Op basis hiervan ontwikkelen wij een aanbod op maat. Als wij eenmaal voor u aan het werk zijn, blijven wij de tevredenheid van de gasten monitoren. Waar nodig passen wij onze dienstverlening aan.

Snel, gezond en verantwoord

Met onze cateringdiensten willen wij een bijdrage leveren aan de gezondheid van uw cliënten en medewerkers. In samenwerking met wetenschappelijke instellingen, zoals de Universiteit van Gent, ontwikkelen wij daarom innovatieve voedingsoplossingen. Een voorbeeld is Steamplicity. Met deze verpakkings- en bereidingsmethode, gebaseerd op het stomen van verse producten in de magnetron, bereiden wij in zeer korte tijd lekkere en gezonde maaltijden. De Steamplicity-maaltijden bevatten geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gegarandeerde kwaliteit
Onze cateringmedewerkers zetten zich persoonlijk in voor het leveren van topkwaliteit. De werkwijze is vastgelegd in het Handboek Kwaliteit, dat een handvat vormt voor de eenduidige uitvoering van alle cateringprocessen. Voor u is het bovendien goed om te weten dat het kwaliteitsmanagementsysteem van Eurest Services is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004.

Catering voor elke situatie
Wij bieden oplossingen voor elke situatie. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een verpleeghuis, een GGZ-instelling, een bedrijfsrestaurant of een feestelijke bijeenkomst. En vanzelfsprekend houden wij rekening met de diëten van uw cliënten.

Het bewijs dat het kan!

Aanvullen...

 • Exploitatie van de faciliteiten van uw organisatie
 • Thema-avonden en welzijnsactiviteiten
 • Pluspakket

Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zorg & welzijn, lees dan onze brochure.

Relevante onderwerpen Bekijk alles

 • Wat voor u van belang is

  Wat voor u van belang is

  Goed om te weten Zijn we hie...

  Lees meer

 • Wie zijn wij

  Wie zijn wij

  Zoekt u een betrouwbare partner ...

  Lees meer

 • Wat doen wij

  Wat doen wij

  Veranderingen in het zorgstelsel...

  Lees meer

 • Aanvullende service

  Aanvullende service

  Bij Eurest Services zijn we ijze...

  Lees meer

Contact

Wilt u kennismaken met onze gastvrije organisatie? U kunt ons vinden op het onderstaande adres:

Bezoekadres

Laarderhoogtweg 11, 1101DZ Amsterdam

Postadres

Postbus 22875, 1100DJ Amsterdam

T: 020 565 9348
E: info@eurest.nl

©2018 Eurest Services Zorg & Welzijn / Alle rechten voorbehouden / Algemene voorwaarden / Privacy Policy