Logo

Vragen of meer informatie? Bel ons op 020 565 9348

Wat doen wij

Wat doen wij

Veranderingen in het zorgstelsel

Het Nederlandse zorgstelsel ondergaat ingrijpende veranderingen. De maatregelen hebben verregaande gevolgen voor zorgaanbieders en hun cliënten. Veel zorginstellingen moeten besparen op inkoop, maar ook op loonkosten. Het budget voor huishoudelijke zorg in instellingen daalt.
Kostenbesparingen zijn noodzakelijk, maar mogen niet ten koste gaan van de kwaliteit van de zorg. Speciale aandacht voor het persoonlijk welbevinden van cliënten blijft nodig. Facilitaire dienstverlening is dan ook meer dan schoonmaken of koken. Het is een middel om plezier in het leven te brengen. Op elk moment van de dag, voor iedereen.

De oplossingen

Eurest Services is gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening voor de zorgmarkt. Als onderdeel van Compass Group profiteert Eurest Services van de voordelen van wereldwijde inkoop, internationale kennis en innovatieve ontwikkelingen. Onze medewerkers worden getraind in professioneel gastheerschap om zeker te zijn van een optimale gastbeleving.

Eurest Services voert zoveel mogelijk diensten in eigen beheer uit voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Restaurants en voeding
Wij leveren maatwerkoplossingen voor elke cateringsituatie. Van ziekenhuisrestaurant tot espressobar, onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat uw cliënten, bezoekers en medewerkers zich welkom voelen. Wij verzorgen dieetoplossingen en menu’s voor alle maaltijden van de dag. Met innovatieve concepten bereiden wij snelle, gezonde voeding op basis van verse producten – zonder kunstmatige toevoegingen.

Eurest Services is bovendien franchisehouder van diverse bekende retailketens. Zo kunnen wij Starbucks koffie leveren of vers bereide sandwiches van Subways.

Voor meer informatie gaat u naar de pagina Eten en drinken.

Woonarrangementen
De komende scheiding van wonen en zorg is voor veel zorginstellingen aanleiding om zich te heroriënteren op het gebied van facilitaire diensten. Eurest Services biedt instellingen nu de mogelijkheid om hun cliënten tegen een vaste maandprijs te voorzien van alle diensten die zij nodig hebben. Dit kan gaan om schoonhouden en catering, maar ook aanvullende diensten zijn mogelijk, zoals een boodschappenservice of klusservice. Dit innovatieve concept biedt transparantie en gemak voor cliënten én zorginstellingen.

Voor meer informatie gaat u naar de pagina Woonarrangementen.

Schoonmaak en sanitair
Optimale hygiëne is van levensbelang in een zorginstelling. Eurest Services zorgt voor een schone en gezonde leef- en werkomgeving voor al uw cliënten, bezoekers en medewerkers. Onze schoonmaakservices zijn internationaal gecertificeerd en worden gekenmerkt door een zeer professionele aanpak. Daarbij houden wij altijd oog voor de menselijke kant. Onze medewerkers zijn speciaal getraind voor schoonmaakwerk in zorginstellingen. Zij weten hoe belangrijk persoonlijk contact is voor uw cliënten en besteden hier extra aandacht aan. Eurest Services heeft milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Voor meer informatie gaat u naar de pagina Schoonhouden door Eurest Services.

Ondersteunende diensten
Naast schoonhouden en catering leveren wij u een compleet pakket van ondersteunende diensten. Zo bieden wij een receptieservice, postkamer en een Handymanservice (klusjesman).
Voor meer informatie gaat u naar de pagina Ondersteunende diensten.

Aanvullende service
Met onze aanvullende services wordt het samenstellen van een maatwerkoplossing wel heel eenvoudig. Zo kunt u onze woonarrangementen uitbreiden met de vele opties van het Pluspakket, zoals gordijnreiniging, roomservice of plantenverzorging. Daarnaast werken wij graag samen met uw medewerkers en vrijwilligers bij het leveren van aanvullende diensten, zoals de exploitatie van uw restaurant voor bewoners uit de wijk, het organiseren van welzijnsactiviteiten, of wijkondersteuning vanuit uw zorginstelling.

Voor meer informatie gaat u naar de pagina Aanvullende service.

Wat werkt voor u? Doe de rendementscan.

Wij helpen u graag bij de voorbereidingen voor de komende veranderingen in het zorgstelsel. Omdat de situatie voor elke zorginstelling anders is, bieden wij u de mogelijkheid om de kansen voor uw instelling op het gebied van facilitaire diensten in kaart te brengen door middel van een rendementscan. De rendementscan is modulair van opzet en bestaat uit:

 • Efficiencyscan
 • Kwaliteitscan
 • Toegevoegde waarde-scan

Op basis van de scanresultaten stellen wij desgewenst een plan van aanpak voor u op. Daarin worden alle mogelijke besparingen binnen een periode in kaart gebracht, inclusief de acties die daarvoor nodig zijn. Dit plan kan vervolgens weer de basis zijn voor een samenwerkingsovereenkomst, waarbij wij – als u dat wenst – het complete facilitaire management en de inkoop voor uw instelling voor onze rekening nemen.

Wilt u meer weten over de Rendementscan, lees dan onze brochure.  Wij gaan er graag met u over in gesprek.

Het bewijs dat het kan!

Aanvullen...

 • Exploitatie van de faciliteiten van uw organisatie
 • Thema-avonden en welzijnsactiviteiten
 • Pluspakket

Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zorg & welzijn, lees dan onze brochure.

Relevante onderwerpen Bekijk alles

 • Wat voor u van belang is

  Wat voor u van belang is

  Goed om te weten Zijn we hie...

  Lees meer

 • Wie zijn wij

  Wie zijn wij

  Zoekt u een betrouwbare partner ...

  Lees meer

 • Wat doen wij

  Wat doen wij

  Veranderingen in het zorgstelsel...

  Lees meer

 • Aanvullende service

  Aanvullende service

  Bij Eurest Services zijn we ijze...

  Lees meer

Contact

Wilt u kennismaken met onze gastvrije organisatie? U kunt ons vinden op het onderstaande adres:

Bezoekadres

Laarderhoogtweg 11, 1101DZ Amsterdam

Postadres

Postbus 22875, 1100DJ Amsterdam

T: 020 565 9348
E: info@eurest.nl

©2018 Eurest Services Zorg & Welzijn / Alle rechten voorbehouden / Algemene voorwaarden / Privacy Policy